Tarih: 29.02.2024 21:18

TEDAVİSİ BİTEN ŞÜKRÜ CİRAVOGLU EVİNDE İSTİRAHAT EDİYOR.

Facebook Twitter Linked-in

TEDAVİSİ BİTEN ŞÜKRÜ CİRAVOGLU EVİNDE İSTİRAHAT EDİYOR.

Yarım kalan tedavisini bitirmek üzere yattığı Trakya Üniversitesi Hastanesinde

bir oldu bitti ile 'sağlık durumu' bahane edilerek görevinden alınan Şükrü Ciravoglu, hastalığından çok yaşananların yorgunluğu ile evinde istirahat ediyor.

'CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından telefonla tekrar aranan Ciravoglu'na, Özel'in Edirne'ye geldiğinde ilk olarak Ciravoglu'nu ziyaret edecegini ve  Ciravoglu'nu seçim otobüsüne çıkartıp, Edirne  halkına selam veremek istediğini söylediği' kulis bilgisine dayanarak(!)telefonla aradığımız Şükrü Ciravoglu ile yaptığımız telefon görüşmesinde, sağlık durumunun iyi olduğunu, yarım kalan tedavisinin bittiğini ve evinde dinlendiğini söyledi.

Yaşananların şaşkınlığını henüz üzerinden atamadığı, konuşmalarından anlaşılan Şükrü Ciravoglu, yorgunluğunun hastalığından değil,  bir oldu bittiği ile yaşadıklarından olduğunu söyledi .

Cıravoğlu'na aldığımız kulis bilgileri ne derece doğru sorduğumuza;

'CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından telefonla yeniden arandım. Geçmiş olsun dileklerini söyleyen, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, bende  yerime atanan CHP Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın'a, seçim çalışmalarında yardımcı olmamı istedi' dedi.








 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —