Tarih: 24.02.2017 17:56

TEKİN; “BELEDİYE İLE İLGİLİ ÇIKAN HABERLERDEN HALKIMIZ RAHATSIZ”

Facebook Twitter Linked-in

TEKİN;BELEDİYE İLE İLGİLİ ÇIKAN HABERLERDEN HALKIMIZ RAHATSIZ”

Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Başkanı Av. Sinan Tekin, “son zamanlarda Belediye ile ilgili basında çıkan haberlerden halkımız rahatsız. Osmanlı’ya 92 yıl başkentlik yapmış ve dünyanın önde gelen tarihi şehirlerinden biri olan Edirne’de, Belediye güzel icraatları ile anılmalıdır. Bir takım olumsuz haberlere doğru düzgün açıklama yapılmaması, tarihe de, emanete de, halka da gereken saygı ve hassasiyeti göstermemektir” dedi.

Saadet Partisi İl Mahalli İdareler Başkanı Av. Sinan Tekin, yaptığı yazılı açıklamada; Edirne “Belediyesi’nin bilhassa son üç yıldır hizmet yerine şikâyet ve şüphe uyandırıcı haberlerle çalkalandığına dikkat çeken Av. Sinan Tekin, “Cihan İmparatorluğu Osmanlı’ya 92 yıl başkentlik yapmış ve dünyanın önde gelen tarihi şehirlerinden biri olan Edirne’de Belediye Başkanlığı yapmak herkese nasip olmaz. Ama böyle bir şehirde Belediye Başkanlığı görevini üstlenenler de böyle bir nadide şehre ve güzel halkına en güzel hizmetleri vermesi gerekir. Belediye, güzel icraatları ile anılmalıdır. Bir takım olumsuz haberlere doğru düzgün açıklama yapılmaması, tarihe de, emanete de, halka da gereken saygı ve hassasiyeti göstermemektir” dedi.

BU DURUMU EDİRNE DE, EDİRNE HALKI DA HAK ETMİYOR!

Vatandaşın nabzını en iyi ölçen parti olduklarını söyleyen Av. Sinan Tekin; “Halkımız, Belediye ile ilgili olumsuz ve şüphe uyandırıcı haberlerden rahatsız olmaktadır. Her şeyden önce Belediye Başkanı bu konularda daha çok hassasiyet göstermesi gerekir. Edirne Belediyesinin diğer belediyelerce gıpta ile izlenen, örnek alınan bir belediye olmasını görmek istiyor” dedi. 

EDİRNE’NİN HUZURUNU KİMSENİN BOZAMAYA HAKKI YOK!

Av. Tekin açıklamasının sonunda;  “Edirne Belediyesi üzerine düşen hizmet görevini yapmaz, Edirne’nin huzurunu kaçırmaya devam ederse, şüpheye sevk edici işlerden kendini temizlemezse, Edirneliler olarak Belediye Başkanına sandıkta en güzel cevabın verileceğini bilmesi lazım” uyarısını yaptı.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —