Tarih: 05.04.2022 14:16

TUİK ENFLASYON % 61,5

Facebook Twitter Linked-in

TUİK ENFLASYON % 61,5

EDİRNE VALİLİĞİ SU ZAMMI % 256!

Edirne Köylere Hizmet Götürme Birliği dün yaptığı toplantıda, Edirne Merkez köyleri üzerine zam oldu yağdı.
Edirne Merkez köyleri içme suyu ücreti; 3 Lira 20 kuruştan % 256 artışla 8 TL'ye, atık su bedeli 30 kuruştan % 330 artışla 1TL ye, çöp depolama bedeli ise 9 Lira 70 kuruştan yaklaşık % 200 artışla 18 TL'ye yükseltildi.

Toplantıya katılan 6 merkez ilçe İl Genel Meclis Üyesi ve 37 köy muhtarı içerisinden sadece Ahi köy muhtarı Aygün Çanta, bu fiyatların çok yüksek olduğunu ve köylülerin ödeme zorluğu çekeceğini söylerken... CHP İl Genel Meclis Üyesi Çiğdem Gegeoglu'da yapılacak zamların 6 aylık periyotlarla bölünmesini talep ettiği öğrenildi.

Edirne Köylere Hizmet Götürme Birliği Üyesi olan, 36 köy muhtarı ve 6 İl Genel Meclis Üyesi tek laf etmezken,bir tek Ahi köy muhtarı Aygün Çanta'nın, köylü-sü- için iki çift laf etmesi ne kadar güzelse...

Geride kalan seçilmişlerin bu oldu bittiye sessiz kalmaları da bir o kadar kendilerine yakışmamıştır!

Edirne Köylere Hizmet Götürme Birliğinin % 50 ortağı olduğu şirket hakkında tek soru sormayan ama % 256 gibi çok yüksek bir su zammını köylüsüne reva gören Muhtarları ve il Genel Meclis Üyelerini Edirne halkına havale ediyorum!

Gerisi...

Gerisi daha ne olsun...

Oy birliği ile yaklaşık 3 katına çıkartılan köylümüzün suyun hesabını seçilmişler dururken... ilimizin valisine mi...Yoksa ilimizin en kıymetli müdürüne mi soralım?


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —