Tarih: 22.02.2016 14:11

TÜM YEREL-SEN EDİRNE ŞUBESİ İLÇE BELEDİYELERİNE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

TÜM YEREL-SEN EDİRNE ŞUBESİ İLÇE BELEDİYELERİNE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi Uzunköprü, Meriç, Kırcasalih Belediyelerini ziyaret etti. Edirne Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez ve beraberinde Edirne Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Bülent Uluca, Edirne Tüm-Yerel Sen Mali Sekreter Seçkin Çetin, Edirne Tüm-Yerel Sen Basın Yayın Sekreteri Elif Davulcu’nun katıldığı ziyaretlerde sendika üyelerinin sorunları ve önerileri dinlendi.

KIRCASALİH BELEDİYESİ'NDE YETKİLİ SENDİKA TÜM YEREL-SEN

Edirne Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez ve beraberinde Edirne Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Bülent Uluca, Edirne Tüm-Yerel Sen Mali Sekreter Seçkin Çetin, Edirne Tüm-Yerel Sen Basın Yayın Sekreteri Elif Davulcu ilk ziyaretini Kırcasalih Belediye Başkanı Suat Karakaş'a yaptılar. Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi Başkanı Savaş Çerkez, Edirne'de Tüm Yerel-Sen'le toplu sözleşme imzalayan ilk belediyenin Kırcasalih Belediyesi olduğunu belirterek, 'Kırcasalih Belediye Başkanımız Sayın Suat Karakaş'a Tüm Yerel-Sen'e olan inancı ve bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün de hem başkanımızı hem de belediyede sendikamıza üye olan memur arkadaşlarımızı ziyaret ederek kendileri ile sohbet etmek istedik.' dedi.

Kırcasalih Belediye Başkanı Suat Karakaş, Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi'nin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, 'Tüm Yerel-Sen yeni bir yapılanma olmasına rağmen dinamik bir yapıya sahip. Sendikanın izlediği yolun Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda olması da bizler için çok önemli idi. Tüm Yerel-Sen'le imzaladığımız toplu sözleşme ile de belediyemizde çalışan memurlarımız memnun oldular. Çalışanlarımızın memnuniyeti de bizler için önemlidir.' dedi.

UZUNKÖPRÜ İTFAİYESİ'NE TAZİYE ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Edirne Tüm Yerel-Sen Şube Başkanı Savaş Çerkez ve beraberinde Edirne Tüm Yerel-Sen Genel Sekreteri Bülent Uluca, Edirne Tüm-Yerel Sen Mali Sekreter Seçkin Çetin, Edirne Tüm-Yerel Sen Basın Yayın Sekreteri Elif Davulcu, Uzunköprü İşyeri Temsilcisi Ediz Martin ile birlikte, geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazası sonucu vefat eden Uzunköprü Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Personeli Tuncay Gezer için taziye ziyaretinde bulundular.

MERİÇ BELEDİYESİ'Nİ ZİYARET ETTİLER

Edirne Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi Yönetimi, Meriç Belediye Başkanı Nihat Yörük'ü makamında ziyaret ederek, Tüm Yerel-Sen'in çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. Yörük, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, 'Sendika yönetiminizin gençlerden oluştuğunu görmek mutluluk verici. Gençlerimizi hem özel sektörde hem de siyaset alanında görmek beni mutlu ediyor. Yeni sendika olmanıza rağmen, Edirne Şubesi olarak, üye sayınızı hızla arttırmış olmanız bir başarıdır. Sizleri tebrik ediyorum.' dedi.

Çerkez ve beraberindeki üyeler, Meriç Belediyesi'nde görevli memurları da tek tek ziyaret edip, Tüm Yerel-Sen'in hedeflerini anlatarak, çalışmalarından bahsettiler. Meriç Belediyesi çalışanlarıyla, Edirne Tüm Yerel-Sen Şubesi'ne üye katılımı sağlamak için gerekli görüşmelerinden ardından, sendika yönetimi ziyaretlerini sonlandırdılar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —