Tarih: 01.10.2015 13:46

TÜM YEREL-SEN İTFAİYE HAFTASINI KUTLAD

Facebook Twitter Linked-in

TÜM YEREL-SEN İTFAİYE HAFTASINI KUTLADI

Tüm Yerel-Sen Edirne İl Başkanı Savaş Çerkez, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası nedeniyle Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. “İtfaiye personeli zorlu ve zorlu olduğu kadar da hayati bir görevi yerine getiriyor. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri gönülden kutluyorum” dedi.

Tüm Yerel-Sen İl Başkanı Savaş Çerkez, Sendika Genel Sekreteri Bülent Uluca, Zabıta Müdürü Mustafa Zogo, Sendika Örgütlenme Sekreteri Ersin Al’ın birlikte yaptıkları Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ziyaretinde, Edirne İtfaiyesi personelinin25 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası’nı, İtfaiye Müdürlüğü personeli ile pasta keserek kutladı.

Tüm Yerel-Sen İl Başkanı Savaş Çerkez, “Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere; görevlerini yürüten, bu zorlu mücadelelerinde büyük bir özveri örneği göstererek cesaret ve onuruyla görevlerini yerine getiren itfaiye teşkilatımızın haftalarını kutluyor, yangınsız ve kazasız günler temennisiyle çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Edirne Belediyesi İtfaiye Amiri Erdoğan Göbel ise Tüm Yerel-Sen yetkililerine teşekkür ederek “Sendikamızı her daim yanımızda görmekten dolayı çok mutluyuz. Edirne Belediyesi’nde yer alan tüm müdürlükler ve birimlerle işbirliği içerisinde çalışmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız her daim vatandaşa en iyi hizmeti vermek. Bizi bu konuda yalnız bırakmayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a da teşekkürü bir borç biliriz” dedi.                  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —