Tarih: 22.11.2021 10:24

TUNCASPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

Facebook Twitter Linked-in

TUNCASPOR ÇERKEZKÖY’DE GALİBİYETİ KAÇIRDI
İlk hafta Kapaklı'ya şansız bir şekilde yenilen Tuncaspor, ikinci hafta Lüleburgazspor'u 3 -1 yenmeyi başarmıştı. Tuncaspor Teknik Direktör Ahmet Erginler, idaresinde başarılı bir grafik çiziyor. 

Maçın Hikayesi 
Çerkezköy deplasmanından 1 puan ile dönen Tuncaspor, müsabakada baştan sona üstün oynayarak ve rakibine baskı kurarak üçüncü bölge diye tabir edilen orta saha bölgesinde futbol dersi verdi.
Tuncaspor, ilk gölü yeni transferi Batuhan  Kırlarıgezer’in 7’nci dakika attığı gol ile 1-0 öne geçti. Tuncaspor, golden sonrada atak futbolunu oynayarak girdiği gol pozisyonlarını gole sonuçlandıramadı. 27.dakikada Çerkezköy 1911 Doğanspor, kazandığı bir yan topu atışında Murat Karakeçeli’nin golü  1-1 eşitliği sağladı.
Bu  beraberliğin ardından karşılaşmanın orta hakemi tarafından taraflı tutumu başladı. Tuncaspor’a yapılan faulleri görmezde gelmeye devam ederken, birde penaltı pozisyonunu yedi. İlk yarı 1-1 sona erdi.
İkinci yarıda Tuncaspor, topu yere indirerek Çerkezköy 1911 Doğanspor, karşısında tamamen oyun kontrolünü elinde tutarak rakibin kalesinde galibiyet aradı.  Tuncaspor, karşılaşmada takım oyunu ve futbolcuların sahada koşarak aldıkları bir puan ile Edirne’ye döndü.
Tuncaspor, gelecek hafta evinde Tekirdağspor’u konuk edecek.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —