Tarih: 26.06.2022 19:48

ÜLFİYE ÖZKAN İL BAŞKANI SEÇİLDİ

Facebook Twitter Linked-in

Zafer Partisi İl Başkanlığı, 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi. 10 ay önce kurulan Zafer Partisi, böylelikle Edirne’de ilk kongresini yapmış oldu. Mevcut başkan Ülfiye Özkan, yapılan kongrede delegelerin oylarıyla tekrar il başkanı seçildi.

Zafer Partisi İl Başkanlığı, 1. Olağan İl Kongresini gerçekleştirdi.Kongreye; Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcıları Ali Çolak, Uğur Tarhan, Sevda Gül Tuncer, Canan Çakır, Ferruh Özkan; Genel İdare Kurulu Üyesi Seray Ünbay ile çevre illerden il başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 


 Kongrede konuşan İl Başkanı Ülfiye  Özkan, “Sayın genel başkanımız Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın liderliğinde hep birlikte çıktığımız bu yolculuğun hedefi Türk milletinin zaferidir. Bu yolculuk Türk milletine kutlu olsun. Bugün dil, devlet ve barış ilkelerimiz doğrultusunda Atatürk çizgisinde, Türk milliyetçiliği ülkümüz ile sayın genel başkanımızın liderliğinde kurulan Zafer yolculuğu kervanına katılmak ve siyasi partiler kanunu gereği olarak Edirne 1. olağan genel kongremizi gerçekleştireceğiz.
Kongremizin ülkemizin ve Trakyamızın geleceği olacağı inancındayız. Bu kongremiz şimdiden hayırlı olsun. Genel başkanımız sayın Ümit Özdağ ve bir avuç cesur yürek, şehit kanlarıyla sulanmış Türk vatanının geçici sığınmacılar ve kaçak göçmenler eliyle örtülü ve sessiz istilasını gözler önüne serdi. Zafer Partisi bütün engelleme ve görmezlikten gelme çabalarını darma duman ederek yükselmektedir. Türk gençliği gelecek ümidini Zafer Partisi’nde görmektedir” diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak da, partinin 15 Haziran itibariyle seçimlere girebilmek için gerekli sayıda teşkilat kurduğunu söyledi.
Çolak, “Zafer partisi tüm yokluklara ve engellemelere rağmen 15 Haziran 2022 tarihi itibariyle, seçimlere girebilmek için gerekli sayıda teşkilatlarını kurmuştur. Bu ilk zaferimiz kutlu olsun. Bu zafer seçimlerdeki zaferimizin habercisi olsun, müjdecisi olsun. Atatürk çizgisiyle Türk milliyetçilerinin iktidara gelmesi için çıktığımız yolda her geçen gün Türk milletinin umudu, ümidi haline gururla görüyorum. Türk milleti ümit içinde sessiz ama vakur şekilde bekliyor. Ümitleri kırmaya hakkımız yok. O yüzden çok çalışmalıyız.” Dedi.
Edirne Zafer Partisi’nin İl Yönetimi
İl Başkanı: Ülfiye Özkan
Yönetim Kurulu: Kürşad Şendal, Cüneyt Basri Erdem, Kürşad Subutay Altın, Jale Aylin Çelik, Onur Tosun, Zeynep Nihansu Orhan, Ateş Taşdelen, Şenol Oruçoğlu, Uğur Güler, Belgin Erdem, Samet Çetin, Çağdaş Kaan Ayaz, Mert Biçer, Onur Yıldırım, Emre Kaçın, Gamze Topçuoğlu, Özkan Özkılıç
Disiplin Kurulu: Osman Haluk Süer, Emirhan Göktürk, Hamdi Yılmaz, Özkan Yüksel, Mehmet Ali Alkaya, Tugay Emel
Üst Kurul Delegeleri: Ülfiye Özkan, Cüneyt Basri Erdem, Onur Tosun, İlkay Akıncı, Belgin Erdem, Onur Yıldırım, Zuhal Pınar Ertaş, Osman Haluk Süer


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —