Tarih: 24.04.2015 13:56

"ÜLKÜ OCAKLIYIZ, OTİZMİN FARKINDAYIZ"

Facebook Twitter Linked-in

'ÜLKÜ OCAKLIYIZ, OTİZMİN FARKINDAYIZ'

Edirne Ülkü Ocakları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Otizme dikkat çekmek için, Eski Camii altında stand açtı, 'Ülkü Ocaklıyız, Otizmin Farkındayız' temalı standda, 23 Nisan dolayısıyla miniklere yüz boyaması yapıldı ve Ay-yıldızlı ve Ülkü Ocakları logolu balon dağıtıldı. Ayrıca standı ziyaret edenler otizmin sembolü olan beyaz zemin üzerinde el izi basarak bu projeye destek verdi.

Edirne Ülkü Ocakları İl Başkanı Taner Albayrak yapmış olduğu konuşmasında 'Edirne Ülkü Ocakları olarak bugün engellerin ortadan kaldırılması ve toplumun bilinçlenmesi amacıyla bir adım attık. Bugüne kadar yaptığımız sayısız sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan bu günkü faaliyetimizde halkımızın desteğini bu derece yoğun almak bizi gerçekten gururlandırdı. Çocuklarımız için bayram olan bu günde engelli kardeşlerimizi de hatırlamamız, onların da sesini duyurmamız gerekmekteydi. Bu nedenle burada hem çocuklarımıza yüz boyama, ücretsiz balon ve bayrak dağıtımı yaparken bir taraftan da halkımızın otizme dikkatini çekmek için bilgilendirme yaptık. Ülkü Ocakları olarak her zaman halkımızın tüm kesimlerinin sorunlarını dile getirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle bizlerin her zaman yanında olan tüm Edirne Halkının ve Türk-İslâm Aleminin mübarek regaip kandilini ve  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım.' diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra Ülkü Ocakları İl binasına geçilerek temsili 23 Nisan devir teslimi yapıldı. Albayrak 'Bu saatten sonra İl Ocak Başkanı sensin, hepimiz sana tabiyiz' diyerek yerini temsil olarak Mehmethan Polat'a devretti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —