Tarih: 08.05.2014 16:55

ÜNİVERSİTE ŞENLİKLERİ TAM GAZ SÜRÜYOR

Facebook Twitter Linked-in

ÜNİVERSİTE ŞENLİKLERİ TAM GAZ SÜRÜYOR

Trakya Üniversitesi 21. Kültür, Sanat ve 31. Spor Şenlikleri öğrencilerin yoğun katılımıyla tam gaz sürüyor. Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi’nde kurulan konser alanında 07 Mayıs 2014 Çarşamba günü şenliklerin (3. Günü) Türkçe pop müziğin sevilen isimlerinden Göksel, öğrencilerin karşısına çıktı. Sahnede seslendirdiği şarkılarıyla dinleyenlere keyifli bir akşam yaşatan Göksel, performansıyla göz doldurdu. 09 Mayıs 2014 Cuma gününe kadar devam edecek olan şenlikler, bir yandan da çeşitli etkinliklerle gündüzler ide devam ediyor.

GELENEKSEL MAKARNA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Trakya Üniversitesi 21. Kültür, Sanat ve 31. Spor Şenlikleri kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 16. Geleneksel Makarna Günü’de 07 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirildi. Makarna Gününe Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Berkay Demiral, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan rektör Yörük;  geleneklerin kurum için önemine dikkat çekti. Konuşmanın ardından Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Balkan Müzik ve Gösteri Sanatları Topluluğu halk dansları gösterisi gerçekleştirildi.

21. Kültür, Sanat ve 31. Spor Şenliklerinde şampiyon olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Futbol takımına Dekan Vekili Prof. Dr. Berkay Demiral tarafından plaket verildi. Etkinlik katılımcılara makarna ikramı ile son buldu.

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —