Tarih: 24.04.2015 14:14

UZUN ZAMANDIR BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ. EMİR CADDELERE SIĞMADI…

Facebook Twitter Linked-in

UZUN ZAMANDIR BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ. EMİR CADDELERE SIĞMADI…

Seçim yürüyüşüne yüzlerce kişi ile 3 şerefeli cami bahçesinden başlayan Şemsetttin Emir, Saraçlar caddesinden eski İstanbul caddesine kadar uzayan ve caddenin tamamını kaplayan çok kalabalık bir topluluk ile yürüdü. Edirneli vatandaşların büyük ilgisiyle yürümekte zorluk çeken Emir ve beraberindekiler Eski İstanbul Caddesinde Lari Cami karşısında bulunan eski YKM binasında kurulan Ak Parti Edirne İl Teşkilatı Seçim Koordinasyon Merkezine (SKM) güçlükle ulaştılar. Coşkulu kalabalığın bitmeyen heyecanı AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin  (SKM) açılış töreni bir anda miting havasına dönüştürdü. Eski İstanbul caddesini dolduran Edirnelilere seslenen Şemsettin Emir; “Edirne'yi her alanda 1 numara yapmak için buradayım. Edirne daha fazlasını hak ediyor.” dedi.

Eski İstanbul Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında İl Başkanı Rafet Sezen, Merkez İlçe Başkanı Kerem Arda ve AK Parti teşkilatları, ilçe Teşkilatları, AK Parti ileri gelenleri İl ve belediye Meclis Üyeleri, eski yöneticiler, Eski Milletvekili Prof.Dr. Necdet Budak ve yüzlerce Edirneli vatandaş; Edirne AK Parti 1'inci Sıra Adayı Şemsettin Emir, 2'nci Sıra Adayı Fatma Aksal ve 3'üncü Sıra Adayı Mustafa Okur’u yalnız bırakmadılar.

Eski İstanbul caddesinin bir bölümü kurulan stant ile geçici bir süre trafiğe kapanmak zorunda kalan caddeyi tam bir miting alanına çeviren coşkulu kalabalığa seslenen Şemsettin Emir sözlerine; Bu gün, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan.  95 yıl önce Atatürk ve silah arkadaşlarının bu topraklarda hâkimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğunu ilan ettiği gün… Bu gün aynı zamanda Üç ayların başladığını müjdeleyen Regaip Kandili'ni de hepimize kutlu olsun. Diyerek başladı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Edirne'yi çok sevdiğini söyleyen Emir;  “Daha 3-4 gün önce İstanbul'da bir açılış töreninde beni görür görmez her ikisi de hemen Edirne'yi sordular. 'Edirne nasıl?' dediler. Onlara dedim ki 'Siz Edirne'yi, Edirne sizi seviyor.' Buradan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na selam olsun, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun, bu ülke için çalışan, ter döken, gayret gösteren yiğitlere selam olsun.” Dedi.

Konuşmasında; Eğitimden, sağlığa, ulaşımdan tarıma, turizmden, hizmet sektörüne AK Parti hükümetinin geride kalan 12-13 yıl boyunca Edirne’ye ciddi yatırımlar yaptığını söyleyen Emir,  bu süreçte Edirne'ye toplam 7 milyar TL'den fazla destek verildi. Onun için Edirne'miz, pek çok konuda Türkiye ortalamasının üzerinde. Bütün bunlar yeter mi? Hayır yetmez! İşte bunun için yola çıktık. Edirne çok daha fazlasını hak ediyor. Her şey Edirne için. Edirne'ye daha çok destek, daha çok yatırım için 7 Haziran'da sandıklara gideceğiz. Oylarımızı Ak Parti'ye vereceğiz.” dedi.

Konuşmasını; Şimdi sıkı durun diye sürdüren Emir; “ Bir şey söyleyeceğim. Edirne'nin trafikteki plakası kaç, 22. Biz, Edirne'nin plakasını seçimden sonra değiştirip 1 yapacağız! Edirne eğitimde, turizmde, sağlıkta, tarımda, sanayide 1 numara olacak. Biz Edirne her alanda 1 numara olsun, şampiyon olsun diye çalışacağız. Bunun için Edirne'de Ak Parti'nin oyları şaha kalkmalı. Oylar katlanmalı” dedi.

2'inci sıra Adayı Fatma Aksal, 3'üncü sıra Adayı Mustafa Okur ve eski milletvekili Necdet Budağın da birer konuşma yaptığı açılış töreninde bulunan partinin eski yeni bütün yöneticilerini kürsüye çağırıp birlik ve beraberli işareti veren Şemsettin Emir açılışa katılan Edirne halkından tam not aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —