Tarih: 11.08.2016 12:03

VALİ GÜNAY ÖZDEMİR EDİRNE TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ.

Facebook Twitter Linked-in

VALİ GÜNAY ÖZDEMİR EDİRNE TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ.

Vali Günay Özdemir yaşadığımız yoğun gündemden fırsat buldukça Edirneli vatandaşları ve STK ları dolaşıp tanışma ziyaretleri yapıyor. Geçtiğimiz günlerde Karağaç mahalle halkıyla görüşüp konuşan vali Özdemir, Edirne’de tarım ve hayvancılık faaliyetlerine yön verip çok önemli katma değer sağlayan, ülkemiz ve dünya tarım borsalarıyla entegre çalışan ETB ye iadeyi ziyarette bulundu.

Vali Günay Özdemir’i ETB ye yaptığı ziyarette;  ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, Meclis Başkanı Fedai Canım, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Göktaş, Yönetim Kurulu Üyesi Eray Karaca ve Meclis Üyesi Recep İriş karşıladılar.

ETB hizmet binası ve satış salonunda incelemelerde bulunarak, Edirne’deki tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında heyetle uzun süre sohbet eden Vali Günay Özdemir’e Edirne Ticaret Borsası’nın faaliyetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Programın sonunda ziyaretlerinin anısına Edirne Valisi Günay Özdemir’e Edirne toprağından yapılmış olan Selimiye motifli seramik tabak ile şehrimizin simgeleri olan meyve sabunu ve aynalı süpürge takdim edildi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —