16720,34%2,29
43,58% -0,03
51,99% 0,79
7118,61% 2,53
11665,04% -0,82
Vatandaş Belediye hoparlörlerinin yenilenmesini istiyor
Edirne Belediye Başkanlığının duyuru için kullandığı hoparlör sisteminin eski olması vatandaşın tepkisine neden oldu. Yapılan anonsların anlaşılmadığından yakınan vatandaş sistemin yenilenmesini istedi.
Edirne'de ki etkinlikleri ve cenazelerin anonsunun yapıldığı belediye hoparlör sisteminin yetersiz olduğunu iddia eden vatandaşlar, "Yapılan anonsları anlamak için hoparlörün dibinde bulunmamız lazam başka türlü anlaşılmıyor. Hoparlör sistemi bildiğimiz kadarıyla eski. Bundan dolayı anonslarda sorunlar yaşanıyor. Yapılan anonslar çok boğuk bir şekilde olduğu için anlaşılmıyor" diye konuştu.
Vatandaşlar, birçok cenazeden ve etkinlikten bilgilerinin olmadığını belirterek, "Belediye Başkanımızın biran önce sistemi değiştirmesini istiyoruz. Hatta anons yapacakların diksiyon kursu alması gerektiğini düşünüyoruz" dedi.