Tarih: 25.11.2014 18:28

VATANDAŞ NEREDE SGK ORADA…HAMDİYE NİNE’ NİN OKSİJEN KONSANTRATÖRÜNÜ BELDESİNE GÖTÜREREK TESLİM EDİLDİ.

Facebook Twitter Linked-in

VATANDAŞ NEREDE SGK ORADA…HAMDİYE NİNE’ NİN OKSİJEN KONSANTRATÖRÜNÜ BELDESİNE GÖTÜREREK TESLİM EDİLDİ.

Edirne’ nin İpsala İlçesi’nin Yeni Karpuzlu Beldesinde oturan Hamdiye Deniz, Koah hastalığına bağlı olarak uzun yıllardır kullandığı oksijen konsantratörü tüpünün kullanmadan mütevellit bitmesi nedeniyle, her defasında boş tüpü beldeye 35 km. mesafedeki Keşan ilçesine götürtüp doldurulmakta ve raporun yanında her tüp için de ayrı bir reçete yazdırmak zorunda kalmasının yanında, gidiş-geliş yol paraları da zaten imkânsızlık içinde yaşayan Hamdiye Deniz’i canından bezdirdi. Deniz'in durumunu SGK Edirne İl Müdürlüğü’ne intikal ettirilmesini müteakip, temin edilen elektrikli bir oksijen konsantratörü, SGKEdirne İl Müdür Yardımcısı İbrahim Güven tarafından Hamdiye Deniz’in evine götürerek teslim edildi.

 Çalıştırılarak kendisine teslim edilen oksijen konsantratörünü teslim alan Hamdiye Deniz “ Sizlerden Allah razı olsun. Uzun zamandır çektiğim bu hastalık nedeniyle,  her defasında Keşan’a gidip tüp doldurtmaya ve reçete yazdırmaya bıkmıştık.SGK sayesinde bundan böyle reçete yazdırma, tüp doldurma derdinden kurtulduk “ dedi.

Hamdiye Deniz’e verilen oksijen konsantratörü nedeniyle konu komşunun da toplanmasıyla evde adeta bayram havası esti…

Sigorta İl Müdür Yrd. İbrahim Güven; Cihaz tesliminde yaptığı açıklamada; “ … SGK doğumdan ölüme kadar, hatta ölümden sonrada vatandaşımızın yakınlarının yanında olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Hamdiye ninenin talebi üzerine kendisine teslim ettiğimiz elektrikli bu cihaz sayesinde, bundan böyle tüp doldurtmak zorunda kalmayacaktır. Yeni cihazını güle güle kullansın. “ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —