Tarih: 18.12.2022 16:51

YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUM

Facebook Twitter Linked-in

dirne 1. Amatör Lig'de mücadele eden Süloğlu Spor GK, deplasmanda Saraçhane Spor’la karşılaştığı maçta sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Maç sonu sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunan Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, maç sonu yapılan saldırıları kınadı.

Ormankıran, “Benimde yakından tribünde izlediğim ve 90 dk boyunca emekleriyle mücadele eden futbolcularımıza maç bitiminde sahada yapılan saldırıyı, maç boyunca futbolcularımıza yapılan hakaret ve küfürleri kabul etmiyor, kınıyorum. Futbolcularımızla, Hocalarımızla, Taraftarlarımızla ve en önemlisi Süloğlu’muzun Birlik ve Beraberliğiyle Bizler bu sezon Süloğlu Gk Sporu şampiyon yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Sonuç ne olursa olsun futbolcularımız ahlaklı ve seviyeli mücadele etmeye devam edecek.  Bir kez daha centilmence mücadele eden Süloğlu GK Spor’umuzun Oyuncularını ve Hocalarını , Edirne’den ve Süloğlu’ndan takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Şahsımın ve belediyemizin destekleri evlatlarımıza artarak devam edeceğini belirtmek isterim.” İfadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —