Tarih: 17.02.2016 18:19

YÖRÜK; NE YAPACAĞINI YAZI İLE SORMUŞ!!!

Facebook Twitter Linked-in

YÖRÜK; NE YAPACAĞINI YAZI İLE  SORMUŞ!!!

Hamza Yasa Özel haber;

Trakya Üniversitesi Rektörü Yörük’ün; Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu'nu, yapılan bir istek üzerine görevine son verildiğini ifade eden ıslak imzalı yazısı ortaya çıktı. Trakya Üniversitesi Rektör Prof. Dr. Yener Yörük’ün, 27.12.2015 tarih ve  “KAMUOYUNA VE ÜNİVERSİTEMİZİN DEĞERLİ MENSUPLARINA DUYURULUR” başlıklı, “Bilindiği üzere, üniversitemizde idari görevi de olan bir öğretim üyesi hakkında gizli yürütülmesi gereken bir adli itham, gerçek olup olmadığı adli olarak belirlenmeden basına yansımıştır.” Diye başlayan yazısında belirttiği gibi düşünmediği ve hareket etmediği ortaya çıktı. (http://www.trakya.edu.tr/news/kamuoyuna-ve-universitemizin-degerli-mensuplarina-duyurulur’)  

Rektör Yörük’ün; Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu'nu, yapılan bir istek üzerine görevine son verildiğini ifade eden ıslak imzalı bir yazısı ortaya çıktı.

Yörük; “ilgi makama” Yazdığı kayıt numarasız ıslak imzalı yazısının son paragrafında;

“Ulusal basında, H.S. kodlu kişinin, Üniversitemizde Rektör Yardımcısı ve İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi olduğu yönünde haberler yer almıştır. Öncelikle Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu'nun, Rektör Yardımcılığı ve Yüksekokul Müdürlüğü görevi sona erdirilmiştir. Buna göre, Üniversitemizde görevli yukarıda adı geçen Öğretim Üyesi hakkında İdaremizce yapılacak bir işlem bulunup bulunmadığı hususunda bilgi verilmesini arz ederim. 04.01.2016” Diyor…




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —