-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,12
-
EURO
50,86% 0,75
-
GRAM ALTIN
7117,26% -0,25
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
ZEYNEP KOÇAK UYANIK, İPSALA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLARAK GÖREVE BAŞLADI
İpsala'da uzun yıllardır hem sınıf öğretmeni hem idareci hem de proje lideri olarak başarılı çalışmalar yürüten ve İpsalalılar tarafından sevilen öğretmen ve idareci Zeynep Koçak Uyanık, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.
ZEYNEP KOÇAK UYANIK, İPSALA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OLARAK GÖREVE BAŞLADI
İpsala eğitim camiasında uzun yıllardır başarıyla görev yapan Zeynep Koçak Uyanık, İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Mevcut İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin’in istifasının ardından göreve başlayan Uyanık, ilçede eğitimin kalitesini yükseltme hedefiyle çalışmalarına başladı.
11 Mart 1983’te Ankara’da doğan Zeynep Koçak Uyanık, ilk ve ortaöğrenimini İzmir, İstanbul ve Ankara’da tamamladı. 2005 yılında Gazi Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden mezun olduktan sonra 2006 yılında İpsala Esetçe İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 6 yıl 6 ay sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra okul yönetimi görevini üstlenen Uyanık, 2013 yılından itibaren İpsala Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İpsala Belediyesi bünyesinde yerel ve uluslararası hibe programlarında proje yazımı, yönetimi ve raporlama görevlerinde bulundu.
4 yıl boyunca İpsala İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Uyanık, aynı zamanda İpsala Kaymakamlığına bağlı çeşitli kurumlarda proje çalışmalarını sürdürdü. Görev yaptığı her alanda azmi, disiplini ve vizyoner bakışıyla tanınan Uyanık, yeni görevinde İpsala’nın eğitim standartlarını daha ileri taşımak için var gücünde çalışacak Bir Eğitimci olarak biliniyor.
Edirne Olay Gazetesi olarak, Zeynep Koçak Uyanık’a yeni görevinde üstün başarılar diliyoruz. İpsala İlçemizin eğitimine yön verecek bu önemli görevde, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.
EDİRNE’DE ARAÇ SAYISI 210 BİNİ GEÇTİ
LALAPAŞA’DA OSMANLICA İSTİKLAL MARŞI HEDİYESİ SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
LALAPAŞA’DA NÜFUSUN YARISI İLKOKUL VE ALTI EĞİTİM SEVİYESİNDE
PROF. DR. FİLİZ TUNA’DAN MİNİKLERE SKOLYOZ TARAMASI
EDİRNE’DE ŞUBAT AYINDA 590 KONUT SATILDI
“BU PAYLAŞIM DEVLET CİDDİYETİYLE BAĞDAŞMAZ ”
EDİRNE HIZLA YAŞLANIYOR: NÜFUSUN %18’i 65 YAŞ ÜSTÜ
159 YILLIK ÇINAR: EDİRNE BELEDİYESİ
EDİRNELİ GENÇ AŞÇILAR MÜNİH’TE TECRÜBE KAZANDI
ŞEHİT BABASI ALİŞ BİLEN'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI: VALİ SEZER’DEN BİRLİK VE VEFA MESAJI
ÖZEL İDARE GENEL SEKRETER YARDIMCISI YILDIRIM KANUN TANIMIYOR
MODİFİYE TARTIŞMASINA EDİRNE’DEN “NETLİK ” ÇAĞRISI
ENEZ’DE NÜFUSUN %17’Sİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
HAVSA’DA NÜFUSUN %14’Ü ÜNİVERSİTE MEZUNU
KEŞAN, MUSTAFA AKSAL’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
İPSALA’NIN TARİHİ DEĞERLERİ TURİZME KAZANDIRILIYOR
KARAAĞAÇ'TA AĞAÇLAR SADECE BUDANMADI, KÖKÜNDEN DE SÖKÜLDÜ
UZ.DR.DİLEK TUNCER'E EDİRNE TABİP ODASI’NDAN MESLEKİ BAŞARI ÖDÜLÜ
SELİMİYE İLE ESKİ CAMİ ARASINDA RAY MI VARDI?
KADINLARIN ONURLU MÜCADELESİNE SAYGIYLA
GÜMÜLCİNE’DE TARTIŞMALI ÇAĞRI: HASTANEDEKİ BAŞÖRTÜSÜ VE TÜRKÇE KONUŞMA ELEŞTİRİLDİ
İPSALA’DA HER 7 KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
UZUNKÖPRÜ’DE HER BEŞ KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
ROMAN KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI EDİRNE’DEN YÜKSELECEK ”
KEŞAN’DA HER DÖRT KİŞİDEN BİRİ ÜNİVERSİTE MEZUNU
AKARYAKIT'A BEKLENEN ZAM NİHAYET AÇIKLANDI
EMEKLİLER;“BAYRAM İKRAMİYESİ GERÇEKÇİ ARTIRILSIN”
Yükleniyor




